Sivu 1/7
Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 17:51
Kirjoittaja jamppi
Pakko avautua, ei liity koneisiin
Avasin ja jopa hieman maistoin alkon salmiakkikosssua, hirveetä myrkkyä
Mutta verrokiksi otettakoon Vuolenkoskelainen hevishotti joka tehdään turkinpippureista ja perinnejuomasta on ihan eri tasoa
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 17:57
Kirjoittaja jore
Voi hyvänen aika,mitä sekotuksia on nuo jampin juomat
.
Kun Suomi pullosta narauttaa paukun,on täyvellinen koostumus,ja maku.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 18:25
Kirjoittaja jamppi
Älä nyt hyvä mies moiti, mullakin oli ennakkoasenteita mutta tuon Vuolenkoskelaisen jälkeen aatteet muuttuivat
Hyvää ja tehokasta, paitsi tuo mitä laivalta ostin
Kirkkaista parasta on Tapio ja värillisistä sinol
Viime aikoina on opeteltu myös viskin nauttimista, naapurilla oli 18 vuotta vanhaa ja maisteltiin
Pakko oli sanoa että tuo seuraavan kerran tuoreempaa
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 18:31
Kirjoittaja Joonas Potkonen
Ja sitten huudetaan posliiniseen puhelimeen yrjöö... eikö yyyrjööö vaaastaaaa
Jos tälle linjalle lähdetään niin omenalimonadi on hyvää ja jos kaipaa tammitynnyreissä kypsytettyä niin pommac on kova sana.
Ja jouluna tölkkiglögi
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 18:33
Kirjoittaja jore
Just.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 18:37
Kirjoittaja jamppi
Juu, nähty on, yrjötään jopa omppulimsalla
Itselläni ei ole tuosta huolta, viimeksi kun oksensin oli ikää 15
Se on meillä "alkoholistella" että on juotu niin limsaa kuin viinaakin ja niiden sekoitusta
Ja kun on molemmat kokenu niin on valmis asiasta puhumaan
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 18:43
Kirjoittaja jore
Toki sitä miestä väkevämpää otetaan,aina silloin tällöin,ettei Totuus unohu
.
Eikä maot valtaa.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 19:33
Kirjoittaja kari t
Avasin ja jopa hieman maistoin alkon salmiakkikosssua, hirveetä myrkkyä
Olisko noin neljäkymmentä vuotta siitten, kun tein saman virheen ja toista kertaa en oletettavasti tule tekemään
Kossua, ilman salmiakkia yleensä, ja juhlissa konjakkia jos sattuu olemaan
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 19:40
Kirjoittaja ahven
kae sitä meekäläinen on toen teolla vähä tae paljon epä sikijö kun muu ee maesta kun justiisa tuo salmijakki kossu jos ruvettaan ryypeemään oekeesti. tuo maesterin pommakki on erinomanen poolin pohja. 3 litroo pommakkija ja 0,5 litroo virunvalkeeta80% alaku iltaan ja loppu illasta vähä lissee.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 19:54
Kirjoittaja anglia67
jore kirjoitti:Toki sitä miestä väkevämpää otetaan,aina silloin tällöin,ettei Totuus unohu
.
Eikä maot valtaa.
Juuri näin
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 19:57
Kirjoittaja jamppi
Nyt rupes maistumaan jo paremmalle, harmi vain otti ja loppu
Hieman sama joskus nuorempana kun illan päätteeksi kävi rinsessan viereen maate mutta heräs noita-akan vierestä
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 20:26
Kirjoittaja sompio
Kyllä minusta kilju on väriviinoista paras.
Muuten oottako kuullu että kiljuhumala on harkittu teko.
Kirkkaita oon juonunna joko Sisua tai Tapiota näistä kotimaisista ja yleensä teen Virolaisten antaman ohjeen mukaan seoksen Saaremaasta. Siinä keitetään vettä 0,5l ja siihen sekoitetaan 3teelusikallista sokeria, seoksen jäähdyttyä kaadetaan sekaan 0,5l Saaremaa 80% pullollinen, ravistellaan hyvin muutaman minuutin välein ja näin valmistunut juoma on valmis käytettäväksi kuten muutkin 40% kirkkaat viinat. Sanoivat Viron tytöt että hiilihapolliseen limppariin suoraan sekoitettuna ottaa suoliston päälle, ei kuulemma sekoitu hyvin. Kirkasta en ota raakana kuin hätätapauksessa.
Juhlissa Cognac ja saunanterassilla olosta nautiskelen joskus Whiskeyn seurassa.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 20:34
Kirjoittaja Leyfield
ahven kirjoitti:kae sitä meekäläinen on toen teolla vähä tae paljon epä sikijö kun muu ee maesta kun justiisa tuo salmijakki kossu jos ruvettaan ryypeemään oekeesti. tuo maesterin pommakki on erinomanen poolin pohja. 3 litroo pommakkija ja 0,5 litroo virunvalkeeta80% alaku iltaan ja loppu illasta vähä lissee.
Aikanaan kun tehtiin näitä lantrinkia, niin laitettiin markan lantti kupin pohjalle ja päälle Coca Colaa sen verran, että lantti hävis näkyvistä. Sitten kaavettiin kirkasta viinaa niin paljon, että se lantti tuli taas näkyviin. Ja eikun paukkua ääntä kohti ja menoksi.
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 20:37
Kirjoittaja jamppi
Tuohan on aika hyvä drinkki
Re: Hyi hitto
Lähetetty: 10 Joulu 2011, 20:38
Kirjoittaja sompio
Aikanaan kun tehtiin näitä lantrinkia, niin laitettiin markan lantti kupin pohjalle ja päälle Coca Colaa sen verran, että lantti hävis näkyvistä. Sitten kaavettiin kirkasta viinaa niin paljon, että se lantti tuli taas näkyviin. Ja eikun paukkua ääntä kohti ja menoksi.[/quote]
Tuohan on "Plörön" eli mustasta kahvista ja Koskenkorvasta tehtävän paukun virallinen resepti.
Jos jossakin kapakassa eivät tiedä niin voitte torua.