Myydään Nuffield Three 1950-luvulta

Myy, Vaihda, Osta, Anna...

Valvoja: automies560

Chili
Nelos -nuffisti
Viestit: 21
Liittynyt: 14 Heinä 2008, 20:01
Paikkakunta: Nurmijarvi

27 Kesä 2020, 12:37

Myydään Nuffield Three - kunnostusta tarvitseva 1950-luvulta; löytyisikö ostaja tällaiselle?

Peruskorjattu syöttöpumppu. Uudenveroiset takarenkaat. Kulkee ja liikkuu eteen ja taakse, mutta humpaa kierroksia todella voimakkaasti.

Nostolaitteet ja ulosotto toimivat. Jalkakaasu on hervoton. Humpaamisen vuoksi myös käsikaasulla pelaaminen on taitoa vaativa - ei harrastelijakuskin käsiin ollenkaan; pitää olla osaava Nuhvi-mies.

Punainen Paholainen sijaitsee Anttolassa mökkitallissa. Minulla on traktorin siirtoon vehkeet ja laitteet saatavilla joten voin tarvittaessa tuoda Nuhvin ostajan pihaan saakka; maksu kuitenkin ennakkoon. Koeajolle pääsee Anttolassa, kun sovitaan aika ennakkoon.Vaihdoin koneeseen peruskorjatun pumpun - n. 700 eur - muutama vuosi sitten, mutta koneen voimakasta humpaamista en saanut sillä korjattua. Kun laite on mökillä tallissa, ja siellä tuli käytyä vain harvoin, niin vielä on mm. tankin purku- ja puhdistusoperaatio tekemättä, mikä saattaisi auttaa humpaamiseen. Viimeksi käydessäni pumppasin käsipumpulla polttoainetta ja kone kävi korkeita kierroksia täysin tasaisesti. Vika on siis polttoaineen saannissa mitä ilmeisimmin. Uusi CAV suodatinkin on.

Itsellä on liiankin monta autoprojektia menossa ja kun traktori mökki ja talli siirtyivät vime syksynä kaupan myötä siskolle, niin Nuhvillekin haetaan nyt ostajaa. Nuhvi on ollut vuodesta 1992 asti kuivassa betonilattiaisessa tallissa parkissa. Ajoa on ollut lähinnä rankametsässä ja veneen siirtämisessä. Ja alkuun mökkirakennustyömaalla.

Kone jaksaa vetää hyvin ja vaihteet ja nostolaitteet pelaavat. Vaihteen siirtomekanismissa on täyttöhitsauksen tarvetta - helppo homma, mutta kun sen kulumisen tietää ja vaihtaa vaihteet repimättä, ei ongelmaa ole, niin en ole sen kimppuunkaan käynyt. Humpaaminen on saatava ensin loppumaan.

Takarenkaat ovat kuin uudet. Eturenkaillakin ajaa ihan täysin. Eturenkaissa lisäpainoille sovitteet (?). Toisen takarenkaan sisäkumi on paikattu joku vuosi sitten, mutta edelleenkin tihuuttaa paineet alas vuoden aikana. Ei paha vuoto ollenkaan, mutta kun muut renkaat ei vuoda yhtään, niin ärsyttää - ja korjattukin on vielä tuloksetta....

Ari Väisänen
+358408388272 (Whatssapp on hyvä tai toissijaisesti tekstari)
Nurmijärvi
antsa67
Kutos -nuffisti
Viestit: 78
Liittynyt: 04 Maalis 2012, 17:50
Konekalustoani: 10/60 VM-67 460 VM-64 UNIVERSAL FOUR VM-60 3DL VM61 RIUKU VAMMAS/460
NLCF r.y jäsen Nro: 427
Paikkakunta: Haapajoki

30 Kesä 2020, 11:47

Oliko koneella joku hinta vai??
Vastaa Viestiin